ADR-Spoedtransport.nl
Internationale Koeriersdienst gespecialiseerd in ADR stukgoederen

Koerier Breda

Zoekt u een koeriersdienst Breda? Wilt u liever uw pakket versturen met een betrouwbare koerier dan met de reguliere pakketbezorging? Zeker wanneer het een kostbare lading betreft of de spoed en zekerheid van levering zeer belangrijk zijn begrijpen wij dat heel goed. Bij ADR-Spoedttransport rijden wij exclusief voor u als klant, zonder omwegen als koerier van of naar Breda.  Met een vaste standplaats in de regio Breda met tal van aansluitingen op de snelwegen zijn wij als koerier binnen handbereik. ADR Spoedtransport is als koerier snel, betrouwbaar en flexibel. Daarnaast rijden wij exclusief voor onze opdrachtgever, zonder omwegen en met de hoogste spoed. 

De koeriersdienst in Breda, met de belangrijkste voordelen:

  • Wij zijn flexibel en rijden exclusief voor u als klant.
  • Wij rijden in een modern en representatief wagenpark.
  • Wij gaan voor de hoogste service en kwaliteit en zijn binnen 30 min onderweg.
  • Bij ons geen tussenstops voor overladen of bijladen.
  • Gespecialiseerd en gecertificeerd voor het vervoer van ADR stukgoederen.

Veilig en snel transport van en naar Breda 

Omdat wij exclusief voor u als klant onderweg zijn doen wij niet aan deellading, maar zorgen wij dat uw vracht veilig en rechtstreeks op de juiste locatie aankomt. Wij rijden als koerier Breda rechtstreeks van A naar B, zonder tussenstops, zonder omwegen. DIt zorgt behalve voor meer snelheid ook voor de zekerheid van tijdige levering. 

Offerte koeriersdienst Breda

Koerier Breda nodig? ADR Spoedtransport maakt graag voor u een aanbod op maat op basis van uw wensen. Bezoek hiervoor onze offerte pagina.