ADR-Spoedtransport.nl
Internationale Koeriersdienst gespecialiseerd in ADR stukgoederen

Uw specialist in Internationale ADR spoedtransporten!

ADR-Spoedtransport.nl is in 2018 opgericht vanuit de overtuiging dat er ook een solide oplossing dient te zijn voor flexibel en supersnel ADR transport door geheel Europa. ADR vrachten met een spoedeisend karakter waarbij de opdrachtgever de exclusieve garantie krijgt dat zijn vracht zonder omwegen en on-time arriveert op de juiste bestemming.

Wij voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen zoals gesteld in de ADR voorschriften, maar dan met de hoogste prioriteit. 

Via ons eigen wagenpark en ons partnernetwerk beschikken wij over  10 speciaal ingerichte ADR voertuigen met bestemmingen in de gehele EU. Van kleine bedrijfswagen tot trailer/oplegger combinaties. Doordat wij onze chuffeurs vanuit diverse standplaatsen laten rijden en wij geen overbodig personeel hebben is er geen duur bedrijfspand nodig. Daarnaast werken wij met een modern, zuinig en duurzaam wagenpark. Het geeft ons de mogelijkheid om 24/7 beschikbaar te zijn voor spoedvrachten.

Uw lading is in goede handen en op tijd geleverd

Dagelijks rijden wij naar tal van bestemmingen in geheel Nederland vanuit Den Bosch, Tilburg en Breda, maar ook naar Internationale bestemmingen in de hele EU.

Omdat het bij ADR vrachten vaak gaat om een hoge prioriteit bieden wij op al onze ritten de non-stop aflever garantie zodat uw zending just-in-time wordt geleverd naar 27 landen binnen Europa! Anywhere - Anytime.

NIWO Eurovergunning

Ons bedrijf bestaat uit een team van zeer ervaren en vaardige vaklieden met een VOG.

We werken efficiënt, voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en beschikken over een NIWO Eurovergunning. Daarnaast werken wij met een GPS-rittenregistratiesysteem.

DIRECT VRACHT AANMELDEN